torstai 14. huhtikuuta 2016

Tänään oli sentään aurinkoinen päivä. Ei tarvinnut matkoilla kastua. Aurinko lämmittää mukavasti, niin kylmäkään ei todellakaan tule. Tänään aloitettiin katsastustarkastuksella ja huollolla. Täällä Tanskassa autot katsastetaan joka toinen vuosi, mikä on sinänsä outoa, kun täälläkin tiet suolataan talvisin ja muuta. Rankkaa autoille ja kun ei Suomessakaan ole katsastuksesta läpipääsy itsestäänselvyys.
Sitten asennettiin vetokoukkua uuteen autoon Frederikken kanssa. Tämän jälkeen autoin Mortenia parissa huollossa. Me tullaan hyvin toimeen ja vitsaillaan kaikesta. Hän sanoi pitävänsä huumorintajustani ja oli kertonut vaimolleenkin asiasta. Sitten on Tim, joka laulaa usein ja naureskelee meidän mukana. Hän myös härnää hieman, kuten yrittää säikytellä, jos huomaa minun keskittyvän johonki. Ei mulla siis tylsää täällä ole. Mielestäni tosi mukavaa.

Kaupasta on vaikeaa löytää mitään, kun tuotteita on niin epäloogisessa järjestyksessä ja kyltitkään ei auta mitään. Vähän aikaa kun kaupassa on pyöriny, niin on ehkä löytänytkin jotain.

Kuva työpaikastani

1 kommentti:

  1. Hienoa Mindy! Jatka samaan malliin blogia ja rohkaise Janiakin aloittamaan. Hyvä kuulla että kaikki on mennyt mukavasti. Mukavaa TOP-jaksoa!

    VastaaPoista