keskiviikko 13. huhtikuuta 2016

Ja sinne meni toinenkin työpäivä! Aamulla mentiin Janin kanssa samaa matkaa ja päästiin mukavasti perille. Tein renkaanvaihtoja ja Mortenin kanssa isompaa huoltoa Mazdaan. Putsattiin jarrut perusteellisesti ja hän mainitsi, että niitten kanssa on tullut usein ongelmia. Osat ruostuu herkästi ja niin edespäin. Vingulla vedettii navat puhtaaksi ja liukutappien reijät saatiin miltein kiiltäviksi. Takana liukutapit olivat ehtineet jumittua niin pahoin, että ne piti uusia.
Vaikka he sanovatkin siellä, että heidän englantinsa on hieman takkuilevaa, mutta kyllä Morten ja Tim saa sanottua joitain vitsejä ja he minun takiani naljailevat toisilleen englanniksi, jotta ymmärtäisin mistä on kyse.
Työntekijät saavat täällä kymmenen tauolla leipää, jotka pomo on käynyt ostamassa ennen työpäivän alkua, joten ne ovat tuoreita. Onhan Tanska tunnettu voileivistään ja voin kyllä sanoa, että on ne hyviä! Ja sen täällä huomaakin, että se on jokin isompikin juttu. Täällä ei myydä niin paljon pullaa joka paikassa, mutta leipää on mielin määrin.
Työpäivän jälkeen tultiin takaisin asuntolalle Janin kanssa, joten en tällä kertaa eksynyt!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti