tiistai 12. huhtikuuta 2016

Ensimmäinen työpäivä takana!
Aamu alkoi aurinkoisena ja Janin kanssa poljettiin työpaikoille, jotka ovat siis vierekkäin. Matkan sanottiin kestävän vartin, mutta kyllä se enemmän kesti. Päästiin kuitenkin ajoissa töihin. Minua oltiin jo vastassa ja minua pyöriteltiin ympäri korjaamoa tutustumassa asentajiin, joita on noin 10. Naisasentaja, jonka kanssa teen töitä, on nimeltään Frederikke. Mieleen jäi myös Tim ja Morten. Sanoivat, että heidän englantinsa on kamalaa, mutta ei se ole niin kauheeta, kun siitä ymmärtää asian.
Sain tehdä rengastöitä pari ja huolto Mazdaan. Morten näytti penkinlämmittimen vaihdon, kun joku oli polttanu pyllynsä ja istuimen kankaan sulaksi. Morten on tosi hauska ja vaikka puhuminen englanniksi on hieman vaikeaa hänen mielestään, mutta kyllä hän aina vitsit saa sanottua.
Korjaamolla on siis monta asentajaa, mutta yksi niistä on teknikko ja minua kehotettiin menemään häneltä kysymään vaikeimmat kysymykset. Sitten heillä on kolariautoja kunnostava asentaja ja tyyppi, joka pesee ja myllyttää ja laittaa nättiin kuntoon autot, jotka ovat menossa myyntiin.
Päivä siellä oli siis aika hauska ja leppoisa. Tauko siellä on kymmeneltä ja ruokkis kahdeltatoista. Työpäivän päätyttyä en mennytkään Janin kanssa takaisin asuntolalle, vaan päätin mennä yksin. Huonoin tuloksin sinänsä. Eksyin ja harhailin tunnin pitkin Randersia jalat ihan hapoilla, kunnes taas löysin tieni keskustaan, mistä osasin jo sitten suunnistaa asuntolalle. Ei tuollainen retki onneksi huonoa tee, kunhan ei satu mitään. Pääsin myös sopivasti perille ennen kuin alkoi kunnolla satamaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti