keskiviikko 11. toukokuuta 2016

Eilen oli perus renkaanvaihtoja ja huoltoja, eikä niihin tehty suuremmasti mitään ylimääräistä. Loppupäivästä aloiteltiin vetokoukun asennusta Suzukiin ja saatiin johdotus valmiiksi, kunnes päivä loppui.
Keskiviikkona jatkettiin aamulla samaista autoa. Pistettiin puskuri kiinni ja ja laitettiin kaikki verhoilut paikoilleen. Sitten olikin perus huolto ja renkaanvaihtoja. Jarrutkin putsattiin yhdestä autosta.
Kelit on ollut vieläkin lämpimät, joten kävelyillä olen viihtynyt työpäivien jälkeen. Kannattaa nauttia vielä, kun voi. On luvannut sadetta viikonlopulle.
Bjarne kävi katsomassa, miten minulla sujuu ja hänellä oli mukanaan opettajia pari suomesta katselemassa, miten hommat toimii. He olivat Porista ja ajattelin ensiksi, että ovat täkäläisiä, mutta osaavat sanoa suomeksi vain "moi". Sitten kävikin ilmi, että olivat ihan suomalaisia ja oli niin helpottuneen oloista päästä puhumaan suomea työpaikalla. Kun on tottunut, että puhutaan englantia töissä, niin meinasin koko ajan heillekkin sitä puhua. Täytyi muistutella, että suomen käyttö sallittua. Heillä on pari sähköasentajaa topissa täällä ja Bjarne ajatteli näyttää myös muittenkin suomalaisten työssäoppimispaikkoja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti